콩나물 데칠 때 식초 한 방울, 아삭함이 살아나요! (When boiling bean sprouts, try adding the above vinegar to give them a crunchy texture)

나무 도마 관리: 소금의 마법으로 깨끗함을 유지하는 법

요리하고 남은 파스타 소스는 냉동 보관 하세요~ (Store leftover pasta sauce in the freezer)

프라이팬에 불이 붙으면 마요네즈를 사용하세요~ (If the frying pan catches fire, use mayonnaise)

통조림 캔을 따고 잠시후 드세요~ (Open the can of canned food and eat it after a while.)

화초가 시들하다면 마늘 물을 사용해 보세요~(If your plants are wilting, try using garlic water)

GS25 포항 덕수점 오늘의 할인 행사 '양반 나주식 곰탕' 1+1

GS 25 포항 덕수점 오늘의 먹거리 '먹태깡'

상처를 입지 않고 면도 하는 방법에 대해 알아 보자. ( How to shave without getting hurt)

라면을 끓일 때 액젓을 넣어주면 감칠맛이 나는 이유 (Why adding fish sauce gives it a savory taste)

세탁한 모자 말리는 방법 (How to dry a washed hat)

전자레인지 없이 환경에서 즉석밥을 데우는 법 ( How to reheat instant rice without a microwave)

다이어트를 위한 샐러드 드레싱 마요네즈 보다 발사믹 식초가 좋다.(Salad dressing for diet: Balsamic vinegar is better than mayonnaise.)